Goval | Instal·lacions

Empresa

INSTALACIONES GOVAL, S.L, és una empresa dedicada a projectes, manteniment i instal·lacions d’aire condicionat, aigua, calefacció, contra-incendis, electricitat, energia solar tèrmica i telecomunicacions.

Hem treballat per la formació i professionalització del nostre personal

L’empresa originàriament va ser fundada el 1976 amb el nom Francisco González. A partir de 1990 va passar a denominar-se Instalaciones Goval, S.L ampliant el seu ventall d’acció al mateix temps que la seva plantilla. En l’actualitat té el seu domicili fiscal a Sabadell, al carrer Latorre número 81, Local 3.

A través dels anys l’empresa ha anat incorporant departaments en el seu esquema organitzatiu d’acord a les seves necessitat i per funcionament, les àrees de nova incorporació en els últims anys han estat els departaments d'Oficina Tècnica, RR.HH, Prevenció i Qualitat. Les exigències i els continus canvis normatius en el sector de la construcció i específicament en el camp de les instal·lacions, justifiquen la incorporació dels departaments esmentats, inherent a això també l'empresa en els darrers anys ha promogut ascensos entre els treballadors de la plantilla i la incorporació de personal qualificat.

L'empresa està implantant el Sistema de Qualitat UNE-EN ISO 9001: 2008

Des de la seva fundació, Instalaciones Goval, S.L, ha apostat per la formació i professionalització del seu personal, sumat a la qualitat del servei que ofereix i el tracte al client, l’ha portat a guanyar-se el respecte i el prestigi dins del sector de les instal·lacions, sent actualment una empresa de referència en el sector.

És important ressaltar i valorar que en l’actual context de crisi econòmica que viu el país, l’empresa ha sabut mantenir-se en el mercat, èxit basat en una adequada gestió comercial i tenint com a suport l’esforç i la professionalitat de tots els seus treballadors.

Actualment l'empresa està implantant el Sistema de Qualitat UNE-EN ISO 9001: 2008, que ha vingut motivat per la superació dels responsables d'Instalaciones Goval, S.L en satisfer als clients i en treballar per la millora contínua de l'empresa.